Your vision is our concept

Vi finns för dig som vill förändra eller förbättra arbetsmiljön.

Westfurn finns för dig som vill förändra eller förbättra miljön på arbetet, i hemmet eller på andra platser där du vistas, till en kostnad som passar just dig.

Vi finns – för dig som vill och tycker om att förändra och hitta nya horisonter. Vi erbjuder färdiga produkter och lösningar med form, färg, textilier m m så att det passar och speglar er verksamhet och ert uttryck.

Vi eftersträvar alltid att våra produkter och förslag ska kännas nya och vara funktionella länge. Modernt utan att vara opersonligt. Vi har många års samladd erfarenhet från branschen och ett brett kontaktnät med duktiga experter som hjälper till om vår kunskap inte räcker.

Vi samarbetar med ett brett urval av leverantörer, både svenska och utländska, och har tusentals olika produkter att erbjuda, i alla prislägen. En annan styrka I vår organisation är specialproduktion av inredning och möbler. Det gör att vi även kan erbjuda unika lösningar för alla former av projekt, stora som små.

Så låt oss ta hand om hela projektet så att ni kan fokusera på det ni är bäst på, eller använd oss som bollplank för idéer, så hjälps vi åt att lösa och förverkliga dem. Välkommen att kontakta oss för mer information och ett förutsättningslöst möte!